Hos oss får du både kunskap och erfarenhet från ett proffesionellt perspektiv. Vi finns tillgängliga 24/7 då vi gör det online!

Vi startade Migränkliniken 2013. Planen var då att kunna erbjuda en huvudvärksskola lokalt. Vi visste inte då att vi skulle få patienter från precis hela vårt avlånga land. Vi behövde bli mer tillgängliga. Vi behövde tänka om. 

Det var viktigt att fortfarande vara personliga, att fortfarande kunna se varje individ. Massa med människor har samma diagnos men ändå så olika symtom och förutsättningar. Att leva med svårt huvudvärk kräver insikter, kunskap, eget ansvar och professionell hjälp. Vi lär dig att inse att svår huvudvärkssjukdom ytterst sällan beror på muskler, livsstil, psykiska orsaker eller hormoner som är i obalans. Svår huvudvärk som t.ex migrän är en neurologisk hjärnsjukdom. Den går inte att bota. Den försvinner knappast för att du slutar att äta ost. 

Du jobbar med kursplanen genom att lyssna på våra videos och läser och fördjupar dig i våra PDF:er. Du får också övningar att utföra i den mån du vill och orkar.

Vi erbjuder 3 olika program. 8, 12 och 24 veckors där du själv väljer vilken som passar dig bäst, se mer info under fliken “våra program”. I 24 veckors programmet får du genomgå en analys och får ett program som är individuellt inriktat. 

Du får även stöd från övriga kursdeltagare om du vill. Detta genom vårt forum.

Där kommer även vi från Huvudspecialisterna att gå in och svara på frågor regelbundet. 

För att se våra integritetspolicy för persondataskydd, klicka här.

Hittade du denna kursen på sociala medier?

Detta är en online-kurs som Migränklinikens huvudvärksskola ger ut, helt utan kostnad. Vill du få kommande två delar skickad till din mail? Skriv då in ditt namn & email-adress, så får du inom kommande dagar kurserna direkt i din inkorg! (Du kan behöva kolla din skräppost).

PS. Glöm inte kryssa för den lilla rutan.

Fixa formuläret med User Registration för Mailchimp

Namn och epost

Ja tack, jag tar gärna emot erbjudanden & tips från Huvudvärksskolan

Vi gillar inte heller spam. Din email är trygg hos oss!