Vad är migrän?

Migrän är en neurologisk hjärnsjukdom. En egen distinkt sjukdom. Man kan inte ”ha lite migrän”. Antingen har man denna sjukdom eller inte. Däremot kan man ha den ett fåtal gånger i sitt liv och aldrig mera flera symtom. För många är dock denna sjukdom handikappande och 2017 placeras den utav WHO på plats nr 6 bland världens mest funktionsnedsättande sjukdomar.

“Jag skulle vilja vara med i huvudspecialisternas stora program men får dåligt samvete när jag tänker på att jag ska va borta 3 dagar. Jag har egentligen jämt dåligt samvete. Antingen är jag sjuk eller så måste jag hinna ifatt allting för att jag varit för mycket sjuk, vad ska jag göra? Och hur vet jag att just det här är det bästa för mig, att just ni kan hjälpa mig?”

Du ska inte längre behöva lida i det tysta,

inte känna att ingen förstår dig när du har det som värst med din huvudvärk. Inte heller vara förvirrad och förtvivlad över att inte veta vart du ska ta vägen. Får du dåligt samvete av att inte hinna ta hand om dig själv? -av att gå hemifrån för egen tid, för att du egentligen inte har tid? Är du frustrerad över tiden du får lägga på att ta dig från punkt A till B? Hur skulle det kännas för dig att kunna investera din tid NÄR du har tid och på den PLATS du själv önskar? Att vara helt platsoberoende och kunna ta hand om dig klockan 02.00 på natten, kl. 06.00 på morgonen eller kl. 12.00 på dagen? Vill du ändå ha stödet av andra i din situation? Och expertis som ger dig stöd och råd med mångårig erfarenhet? Hur skulle det kännas för dig att kunna få detta men ÄNDÅ kunna vara platsoberoende och göra det när det passar dig som bäst?! För att kunna ta hand om andra och se till att andra mår bra är du också skyldig att se till att ta hand om dig själv. Huvudspecialisternas program hjälper dig med allt detta på en och samma gång!

Tänk om ….du skulle kunna påverka dina tankar så starkt att de även skulle påverka dej i ditt sätt att reagera på din huvudvärk? ….du skulle våga ta ett beslut som innebar en förändring för dej? ….du skulle få hälften så mycket huvudvärk som idag?

VAD SKULLE HÄNDA MED DIG DÅ? HUR SKULLE DITT LIV FÖRÄNDRAS?

Men om det är så enkelt varför gör då inte fler något åt det då, tänker du säkert. Det beror på två saker. Det ena är att du inte någonstans här ovan kan läsa att det är enkelt. Det andra är att det kräver en hel del arbete av dig själv. -Jag är så TRÖTT på att höra om alla lösningar på min huvudvärk! Jamen, eller hur! Och här kommer nästa problem. Hur ska vi lyckas få ditt förtroende? Hur ska vi få dig att förstå att vi har ett genuint engagemang, kunskap och förståelse för din sjukdom? Kanske genom att berätta att man i en Nationell Rapport omnämnde just Migränkliniken som en bland mycket få exempel som fick med beröm godkänd för god vård. Eller kan det vara för att Monicha Noréns, ägare och visionären bakom Migränkliniken, historia? Det är också henne du bl a kommer träffa på Huvudspecialisternas stora program under 3 dagars Camp, i Webbinarium, kunna lyssna på i ljudfiler mm. Du kanske redan varit på något seminarium och hört henne? Eller lyssnat på henne på radio? Du kommer även få ta del av hennes egna huvudvärkshistoria.