Vad kostar 8 weeks of life som startar i januari 2021? Eftersom vi pga Covid-19 endast erbjuder detta program just nu som är utan fysisk träff erbjuder vi alla, med eller utan remiss, hela 50 % rabatt på programmet. 

Ordinarie pris på webbkursen är 2 995 kr inklusive moms, du får den nu för 1 498 kr inklusive moms. (Jag tar höjd för eventuella nybörjarmisstag i tekniken från min sida…). Detta också med tanke att många kan ha fått sämre ekonomi genom pandemin men kanske också mera tid för en webbkurs?

Hur länge gäller rabatten? 50 % rabatt gäller när du anmäler dig senast den 27 december 2021.  Därefter ordinarie pris på 2 995 kronor inklusive moms. 

Har jag ångerrätt? Absolut på detta program som inte har fysisk träff. Du har ångerrätt i 14 dagar efter genomfört köp. Skicka ett mail till info@huvudspecialisterna.se och var noga med att du får ett svar från oss inom 3 dagar (så vi säkert fått ditt mail) om du vill häva köpet, så får du pengarna tillbaka.

När startar programmet och hur länge pågår den? Start den 2 januari 2021 och pågår i 8 veckor. Du har tillgång till Programmets portal i 3 månader och kan vara med i Forumet under samma tid, så att du i lugn och ro kan fullfölja kursen.